Андреа Бочели ще отпразнува 30-годишната си кариера с грандиозен концерт на стадион „Васил Левски

Андреа Бочели ще отпразнува 30-годишната си кариера с грандиозен концерт на стадион „Васил Левски

Андреа Бочели отбелязва 30 години от своята кариера с грандиозен концерт на стадион „Васил Левски“ на 14 септември. Събитието, организирано от Fest Team и Charm Music, обещава да бъде незабравимо изживяване за почитателите на известния тенор.

Бочели, който е един от най-обичаните изпълнители на класическа и поп музика в света, е продал над 90 милиона копия от своите албуми и е печелил сърцата на милиони хора с гласа си.

Роден на 22 септември 1958 година, Бочели се превърна в пионер на италианската вокална традиция и започна блестящата си кариера с класически произведения през 1994 година, когато спечели музикалния фестивал в Сан Ремо.

През годините той постигна множество рекорди в музикалната индустрия, свири на важни световни сцени и печели възхищението на музикални звезди и аудитория по целия свят.

Неговият последен албум „Believe“ от 2020 година представлява своеобразна духовна автобиография, съчетавайки свещени песни и песни, които говорят на душата.

С концерта на стадион „Васил Левски“ Андреа Бочели обещава да превъзмогне очакванията на своите почитатели и да предложи незабравимо музикално пътуване чрез своя изключителен талант и харизма.