Ало, властите в Берковица, спите ли?! Садист с ловен билет и бандитски псевдоним вършее из града ви /Снимки 18+/

Ало, властите в Берковица, спите ли?! Садист с ловен билет и бандитски псевдоним вършее из града ви /Снимки 18+/

Най-голямото чудовищв е човека! Доказа го поредняит зверски случай от Берковица, където възмутени и потресени граждани съобщават за местен авджия-идиот, който има садистични наклонности да се забавлява пускайки малки прасенца на ловджийските си кучета да ги разкъсват докато се обучвата.

Тарикатът с такава страст и доволство наблюдава потресаващите сърцераздирателни гледки от агонията на животинките, че човек въобще се замисля, възможно ли етова да е човешко същество и кой безумец му е дал разрешително за оръжие-превръщайки го в ходещ Чикатило.

От изпратените до редакцията ни снимки се вижда, че безобразникът си е сложил псевдоним Тони Монтана, който е името на един от най-страшните и безсърдечни убийци в историята на Щатите.

Как е минал психотест този индивид, защо още притежава оръжие и какво смятат да предприемат властите в Берковица, които явно са били слепи за това, което се случва под носа им тепърва ще разнищваме.

Подобен род садизъм и чудовищна гавра с живо същество поставя въпроса, въобще има ли нещо нормално и човешко в този субект.