Адвокат Елена Гунчева-Гривова пред АдмиралЪ: Слава на България, долу евроатлантическите лакеи и предатели!

Адвокат Елена Гунчева-Гривова пред АдмиралЪ: Слава на България, долу евроатлантическите лакеи и предатели!

Адвокат Елена Гунчева Гривова, фигура с изключителен опит и участие в политическия живот на страната. Нейната поява на политическата сцена се характеризира с кристални идеали и надежди, но скоро тя беше принудена да напусне политиката, засегната от корупционни практики и манипулации, които характеризират мнозинството от родните политици.

С ценния си опит като адвокат, тя ясно изразява загрижеността си за бъдещето на страната, като подчертава опасността от предателство на националните интереси в полза на външни влияния. И така, се задава въпросът: дали България, под влияние на европейските си господари, се е превърнала в колония на Украйна?

Нека разберем повече от самата г-жа Гривова за тази важна тема.

Адвокат Гунчева-Гривова, кое ви навежда на мисълта, че се превръщаме в колония на Украйна под влиянието на европейските господари на нашите управляващи? 

Гледам си тази сутрин на едно от най-големите пловдивски кръстовища славоукраински билборд, естествено, с добавена голяма буква „Z“ върху него. И се замислих колко интелектуално оскъден и душевно нечистоплътен трябва да си да славиш чужда държава по кръстовища и улици на собствената ти такава. И се дават десетки, ако не и стотици хиляди, да се слави американската колония Украйна, на българска територия.
Може да бъде изображение с текстово съобщение
Оправданието на родните ни политикани е, че помагат на близка страна попаднала в беда. Това оправдание според вас има ли тежест, при положение, че ние без война сме на по-лошо положение от Украйна?
Ама разбира се, че сме по-зле! Веднага ви давам пример, който е виден за всеки един обикновен български гражданин. Тези пари примерно, ако трябва да са за добра кауза, могат да се дарят на българските деца, на болници и т.н. ама не, трябва с български пари да се слави чужда държава, та дано инициаторите си заслужат мазното кафе в скута на американския посланик.
Адвокат Гунчева, какво мислите, като бивш политик, това не е ли унизително и гротеско? Да слагаш подобни слогани по родните кръстовища? Не напомня ли това онези времена, когато по кръстовищата висяха портерти на руския слон и българския слон-вечна дружба във вековете? 
Русофил съм, но никога не съм била симпатизант на тоталитаризма и авторитаризма. Моите идеи са далеч от подобен род пропаганда.  Това, да славиш по кръстовища чужда държава, която определено е губеща и ще претърпи пълен разгром, е признак също на интелектуални затруднения и откровено лакейничество. Жалко, много жалко говори това за нашите псевдо политици и за бедния народ, който още ги търпи. 
В предварителния ни разговор споменахте нещо за биографиите на повечето от тези така наречени евроатлантици, че са пребоядисани червенотиквеничета. Нека внесем ясното по този въпрос? 
Всъщност, като знам биографиите на повечето евроатлантици, техните родители и дядовци и баби по същия начин крещяха „Вечна дружба! БКП, КПСС!“, та то малоумието принципно се наследява. Както и душевната нечистоплътност.
Адвокат Гунчева, какво бихте казали днес на тези ваши колеги от парламентарната трибуна, ако имахте тази възможност? Кажете им го от медийната трибуна, тук, да го чуят ясно всички българи? 
Следва да се замислим  защо родните евроатлантици поръчват билбордове, а не се натоварят и да отидат на фронта да помагат на славугероямите?!? Загадка! Това просто и ефикасно решение би донесло пълно щастие на всички – ние ще се отървем от тях, украинците ще се зарадват на идващото пушечно месо, руснаците ще ги утрепят, а самите евроатлантици ще бъдат наречени славугерои!
В интерес на истината, подобна извратена любов към чужда държава и настояване в България да поставяме интересите на Украйна преди българските, вече предизвиква не само отвращение, но и откровен бяс в много български граждани. Което се видя и от билбордовете, които не изтраяха много време. Та, внимавайте в билбордовете, опс, в картинката, евроатлалнтици!