Пожар Бушува в имението на Холивудска звезда, пожарникари извадиха обгорелите трупове на …

Пожар Бушува в имението на Холивудска звезда, пожарникари извадиха обгорелите трупове на …

Супермоделът Кара Делевин се намира на ръба на отчаянието след огромен пожар, който унищожи нейното имение в Лос Анджелис. Пожарът е възникнал в ранните часове на петък, докато 35-годишната модел е била отсъстваща в Обединеното кралство за участие в кабаре в Лондонския Уест Енд.

Въпреки че Делевин не е пострадала физически, тя е съкрушена от загубата на две от своите любими котки, които са били погълнати от пламъците. В трогателен пост в Instagram, моделът споделя своето състояние на чудовищна мъка, като приканва последователите си да ценят това, което имат.

Пожарът е причинил значителни щети на имението, като пламъците са тръгнали от долните етажи и се разпространили към тавана. Не е ясно как точно е възникнал инцидентът. 94 пожарникари са участвали в потушаването на огнената стихия, която е бушувала повече от два часа.

В резултат на инцидента двама души са пострадали – един огнеборец, който е паднал от стълба, и един служител на имението, който е нагълтал дим.

Снимки от мрежата демонстрират мащаба на опустошението, като възникват сериозни въпроси за бъдещето на собствеността на модела.