Пак арестуваха дрогираната Жана Бергендорф

Пак арестуваха дрогираната Жана Бергендорф

Жана Бергендорф, известна поп певица, беше задържана отново след възникнал инцидент в апартамент  тази нощ. Полицията е извикана в 3 часа сутринта, след като тя и приятел започнали да буйстват и да чупят мебелите. Полицейски източници потвърдиха, че тя е употребила няколко вида наркотици преди инцидента.

Бергендорф води дългогодишна битка с алкохола и дрогата, за  да се отърве от зависимостта си. Нейната майка е настояла за психотерапия, но изпълнителката продължава да се бори с проблемите си, без да демонстрира разкаяние за поведението си.

Отношението в музикалния бранш към Бергендорф е отрицателно, а тарифата й за участие е значително намалена. В личен план тя също е изправена пред предизвикателства, предпочитайки връзки с жени и преминавайки на левия тротоар.

В момента Жана продължава терапията си със специалисти и се надява да преодолее пороците и слабостите си. Това не е първи път, когато тя е арестувана за нарушения свързани с наркотици, предишните случаи са през 2016 година и по-рано.